Мнения на доволни клиенти, публикувани ревюта от нашите клиенти - WebPro Europe

Мнения
рекламаWebPro Europe - доволни клиенти.

  • МНЕНИЯ - публикувани мнения на доволни клиенти. Изработка на уеб сайтове (уеб дизайн), изработка на реклама (графичен дизайн) и подобряване на позиционирането на уеб страници в търсачките (seo оптимизиране). Онлайн реклама, електронен маркетинг, домейн имена и преводи на уеб сайтове.

Тодор Господинов - Варна
Търговия с авточасти

До скоро смятах, че да развиваш малък бизнес в България е неосъществима мечта. Въпреки всичко реших да опитам и както предполагах не беше никак лесно. Бях на път да захвърля всичко, когато случайно попаднах на хората от WEB PRO EUROPE. Благодарение на тях, вече година и половина работя усилено, получавам голям брой поръчки и се радвам, че се престраших да опитам. Благодаря Ви.

изработка на сайт

Йонко Димитров - София
Ремонт на компютри

Здравейте професионално се занимавам с ремонт на шевни машини,нямам ателие или офис разчитах само на няколко обяви във вестника от който не получих и 1 нов клиент тогава се сетих,че може да си купя уеб сайт след кратко разглеждане на офертите в интернет се спрях на WebPro Europe, сайтът ми е малък,но пък за сметка на това оптимизиран. Високо качество и от мен 6.

уеб дизайн

Александър Маринов - Русе
Магазин за цветя

Ще си спестя гръмките суперлативи и хвалби по адрес на екипа на WebPro Europe. Само искам да им благодаря за това, че промениха живота ми и ме накараха да се усмихвам отново. Онлайн каталога, който ми изработиха донесе на мен и семейството ми работа, за която не бях и мечтал, и възможност да гледам с надежда към бъдещето. Исренни благодарности на екипа.

графичен дизайн

Георги Петев - Видин
Охранителни системи

Обикновенно хората биха приели, че без уеб сайт няма как да предложа определена услуга и в 90% от случайте те ще бъдат прави. Изработката на един качествен уеб сайт дава много възможности за моя бизнес.

seo оптимизация

Мая Георгиева - Варна
Моден дизайнер

Занимавам се с компютри от доста време,но нищо не разбирам от сайтове за това реших да си купя сайтът ми е с 2000 посещения на ден работата ми се увеличи двойно оценката която давам на екипа е 6+. Моето мнение е, че това е доверен партньор.

реклама

Живко Тодоров - Мелник
Техник на шевни машини

Най-добрата реклама за вашият бизнес малък или голям е уеб сайт. Сдобих се с много нови клиенти пожелавам същото и на вас.Благодаря на екипа на WebPro-Europe за страхотната оферта която ми предложиха.

маркетинг

Найден Миленов - Монтана
Производител на обувки

Много дълги години градих своя бизнес и той е изключително важен за мен, затова се радвам, че имам лоялен бизнес партньор в интернет – всичко което Ви е нужно за развитие на вашият онлайн или местен бизнес ще получите на изгодна цена.

бизнес

Веселина Драгнева - Добрич
Стоматолог

Започнах своя бизнес преди години развивах го и работех здраво. Мислех си много време как да разширя своя бизнес и тогава ми хрумна идеята да предлагам продуктите си в онлайн магазин, което беше най-доброто ми бизнес решение.

домейн имена

Петко Иванов - Хасково
Извършване на ремонтни услуги

Отлична работа на целия екип. С това което ми беше нужно никой не искаше да се захване, екипт на тази фирма освен, че свръши работата много добре, но и ми предложиха услуги който до сега не подозирах, че съществуват. Много добро качество!

социални мрежи

Янислав Кирев - Пловдив
Ремонт на хладилна техника

Здравейте, казвам се Янислав Кирев и се занимавам с ремонт на хладилна техника. Бизнесът ми напоследък не вървеше много добре и реших да закупя един уеб сайт, когато пуснахме сайта ефекта не беше видим, но с течение на времето запитванията и обажданията от сайта се увеличиха. Доволен съм много. Безупречно, професионално и денонощно информиране на клиенти са само част от положителните отзиви за фирмата.

превод на сайт

Веселин Тодоров - Балчик
Туристическа агенция

Туризмът е една от сферите на бизнеса, в които се чувставам наистина силен. Цял живот съм се занимавал с това и реших да опитам сам да си бъда началник. Оказа се, че не е никак лесно да намериш клиенти в условията на конкуренция от големите туристически компании. Благодарение на сайта, който си поръчах и популярността, която той ми донесе, фамилната ми къща- хотел е резервирана за целия летен сезон. Благодаря Ви.

маркетинг и реклама

Мариян Гинков - Сливен
Изработка на мебели

Занимавам се с ръчна изработка на мебели – преди години бизнесът ми вървеше добре, но за жалост в последните години не вървеше. Тогава се разрових в нет-а за информация относно реклама. Web Pro Europe беше всичко от което се нуждае моят бизнес. Рекламата която поръчах беше по-добра отколкото си мислех, че ще бъде. Малкият ми рекламен уеб сайт се разрастна във времето и сега заема много важни позиции в търсачките.

оптимизация на сайт

Драго Петев - Плевен
Търговия с детски играчки

Здравейте, занимавам се търговия на детски играчки от 10 години и успях да разработя два магазина в центъра на Стара Загора. Тогава съвсем случайно попаднах на сайтът на WebPro Europe в социалните мрежи и се свързах с тях. Информацията която ми беше нужна за търговията в интернет получих от тях. Поръчах онлайн магазин с отлична оптимизация и реклама което се оказа отлична идея за моят бизнес. Браво за безупречното обслужване.

seo за търсачки

Мая Керева - Габрово
Търговия с дрехи

Имах магазинче в центъра на гр. Габрово, което след като разработих печелеше добре, но в последствие оборотите ми намаляха. Започнах да се интересувам от изработването на онлайн магазин за моите нужни и търговски намерения. Това ми откри невероятни възможности защото мога да публикувам и продавам продукти с комисионна от други магазини, което увеличава видовото разнообразие. Разполагам с удивителен Е-магазин.

дизайн на уеб сайт

Христо Нинчев - Бургас
Kлиматични системи

Здравейте, когато говорим за климатични системи информацията която е нужно да се предостави на потенциалните клиенти е доста голяма. Нямаше по-добър начин да представя услугите си в интернет на хора търсещи конкретно този тип услуги. Сайтът ми е супер и съдържа галерии, текст, информация за фирмата и много добре представени услуги. Изпълнението на проекта е ръководено от дизайнери и маркетинг специалисти.

дизайн и seo

Мнения - доволни киенти. Уеб дизайн и графичен дизайн. Маркетинг и реклама