Социални мрежи - създаване на профили, маркетинг и реклама. Изработка на реклама в социалните мрежи

Социални мрежи
маркетинг, реклама и seoСоциални мрежи - маркетинг в социалните мрежи.

  • СОЦИАЛНИ МРЕЖИ - социалните медии имат все по-голямо приложение в интернет търговията и онлайн рекламата. Всички социални мрежи предлагат изграждането на профили в които дават възможност да представите своя бизнес. Маркетинга в социалните мрежи дава възможност за по-бързо и по-лесно увеличаване на посещенията към вашият сайт / блог. Някой известни мрежи са: facebook, twitter и други. Социалните медии придобиват все по-голямо значение в уеб рекламата. Възможноста за създаване на страници, профили и в някой социални мрежи групи повишават възможноста за развитие на вашият онлайн бизнес. Най-известните и посещавани социални мрежи са facebook, twitter, linkedin, flickr и други.

Профил, изработка и поддръжка - онлайн маркетинг и реклама в интернет

* Регистрация на профили в социалните мрежи
* Изработка на страници, групи и фен страници
* Интернет маркетинг в социалните медии
* Уеб реклама и маркетинг в социалните мрежи
* Изработка на изображения за соц. мрежи...

Страница, оптимизация и популяризиране - маркетинг и реклама

* Създаване на страници в социалните мрежи
* Изработка на групи в социалните мрежи
* Регистрация на профили в социалните мрежи
* Поддръжка и оптимизация на профили
* Маркетинг и реклама в социални мрежи

Страница, оптимизация – създаването на страница в социалните мрежи не толкова прост процес особенно, ако очакваме добра...

Групи, маркетинг и реклама - електронен маркетинг и маркетинг в социалните медии

* Регистрация в социалните мрежи
* Избор на соц. медии за повишаване на трафика
* Маркетинг в социалните мрежи
* Избор на реклама за социалните мрежи
* Профили, групи, страници и публикуване

Групи, маркетинг и реклама – високата посещаемост на социалните мрежи от всякакъв вид потребители дава възможност за...

Блог, регистрация, настройки и други - дизайн, seo оптимизация и маркетинг

• изградите по-добра визия;
* достигнете до нова аудитория (потребители);
* създадете общност о последователи;
* Доказани практики за бъдещо развитие
*...

Продукти и търговия в интернет - реклама онлайн, маркетинги и оптимизация

• увеличите влиянието и значимостта си;
• увеличите трафика към сайта си;
• увеличите продажбите си
* инструменти за оптимизация в мрежите;
*...

Публикации, поддържане на активността - маркетинг в социалните мрежи и онлайн реклама

Анализ на Вашия бранд и избор на социални мрежи;
Анализ на уеб сайта или блога Ви;
Анализ на конкуренцията Ви;
Създаване на социални профили;

Публикации, поддържане на активността – високата посещаемост на социалните мрежи от всякакъв вид потребители...

реклама Изработка рекламни изображения
Това са изображения които се променят автоматично през определен период от време или чрез човешка намеса.Тези изображения са предпочитани за рекалама.
виж още »

маркетинг Създаване на уеб галерии
Уеб галерия може да е част от страница, а може да е и цяла страница това.Изображенията са добре подредени за улеснение на посетителите.
виж още »

уеб трафик Банери, лого, видео и други
Изработка на всички размери и формати банери и лога.Създаване на видео клипове в подходящи формати, презентации и други необходими за вашият бизнес рекламни изображения.
виж още »

споделяне на връзки Слайдъри, менюта и графики
Това са най-сложните уеб елементи тъй като са съставени от скриптове и стилове. Те обаче са много ефектни и освен това много приложими тъй като с една част от сайта е възможно да представите повече от един продукт или услуга.
виж още »

Facebook, Twitter & Instagram

маркетинг в социалните мрежи  WebPro Europe

Изработка на фен страници, създаване на групи и маркетинг в социалните мрежи. Повишаване ефективноста им ежедневно и броя посетители към страниците в социалните мрежи и вашият уеб сайт. Публикуване на реклами към вашият уеб сайт на всеки 20 30 или 60 минути. Рекламиране и оптимизиране на уеб сайтове.


Избери маркетинг в социалните мрежи
от WebProEurope

www.webpro-europe.com

Регистрация на профили в социалните мрежи

X

1. Изработка на уникален уеб и графичен дизайн

Уеб дизайн - изработка на уеб сайт. Изработка на уникален уеб дизайн, поддръжка и консултации с професионалисти. Намаления на онлайн магазини, фирмени уеб сайтове и уеб директории. Изграждане на административни панели, регистрация и търсене. Статистика в реално време, обратна връзка и автоматизирани функции.

Създаване на страници и групи в социални медии

X

2. Административен панел и потребителски профили

Административна част – т.нар административен панел на динамичните уеб сайтове дава възможност на всеки потребител с достъп (email и парола) до администрацията да редактира информацията за регистрираните потребители, поръчки и техният статус (потвърдена, не потвърдена, изпратена и т.н.). Административния панел на т.нар динамични сайтове дава възможност на потребители без специални познания по уеб програмиране да променя някои от основните функционалности на сайта. Също така дава възможност за по-лесно редактиране и оптимизиране на съдържанието на сайта.

Предлагане на продукти и услуги в социални мрежи

X

3. Електронен бизнес и търговия в интернет

Онлайн търговия – когато говорим за електронна търговия, разбира се наличието на онлайн магазин е задължително. За да се реализира проект с търговска цел в интернет е нужно повече от изрграждането на магазин в интернет. Дори да се осъществява само с онлайн магазин той трябва да отговаря на много изисквания за да бъде ефективен и конкурентно способен. Продуктите който се предлагат трябва да бъдат добре описани, а снимките да бъдат повече от един брой. Динамичният онлайн магазин дава по-лесно управление на нуждите на уеб бизнеса, тъй като предлага възможност за статистика, редактиране и управление на цялата идентичност на сайта. За да е по-ефективен даден онлайн магазин е нужно сайта да бъде лесен за употреба, да съдържа някой от задължителните елементи и те да бъдат оптимално разположени за да не се затруднява потребителя при използването му.

Реклама и маркетинг в социалните медии

X

4. Обслужване на клиенти 24/7 от професионалисти

Денонощна поддръжка 24/7 – поддръжката нон-стоп има за цел да отговори на въпроси и да премахне проблем(и) по всяко едно време от денонощието, като предотврати по-големи неприятности свързани с даден уеб сайт. Можете да се свържете с нас както по email, така и чрез другите възможности посочени в сайта ни: Viber, WhatsApp, Yahoo messenger, Google Talk и други. Състой се в това, че денонощно имате възможност да се консултирате с екипа на WebPro Europe . Също така се грижим сайта Ви да бъде винаги активен и работещ отлично. Ежедневен анализ на данните на сайта и други. Денонощното обслужване на клиентите ни повишава стандарта на работа и гарантира, че при наличие на нередност веднага ще бъде отстранена.

Социални мрежи - маркетинг в социалните мрежи. Реклама и маркетинг